O NAŠOJ ONLINE PRODAVNICI

Veb sajt izfortunenaruci.com je online trgovina namijenjena svim našim dragim kupcima koji redovno posjećuju naše Fortuna markete. Kao što nam je i do sada bio cilj, mi nastavljamo da gradimo najbolje usluge za vas. Današnji ubrzani tempo života često ne ostavlja previše vremena za odlazak u kupovinu, odnosno, nabavku svega što je potrebno svakom domaćinstvu. Od prehrambenih artikala do svih ostalih kućnih potrepština. Trudimo se da svakom kupcu pružimo najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupovine, kao i pažljivo izabran asortiman kvalitetnih proizvoda sa naglaskom na svježe, zdravo, kvalitetno i praktično. Zato je usluga koju pruža FORTUNA online prodavnica odlično rješenje! Izbjegnite gužvu i stres, iz udobnosti svog doma ili kancelarije, naručite sve što vam je potrebno i odaberite naš market u kojem želite da preuzmete vašu narudžbu. Naše ljubazno osoblje sa posebnom pažnjom spremiće vašu narudžbu koja će vas čekati baš onda kada ste vi to tražili. Bez gužve, bez čekanja u redu, bez trošenja mnogo vremena koje nam je danas neophodno. Ako se pitate da li je moguće uopšte pomisliti da obavite dnevnu, sedmičnu ili mjesečnu nabavku bez da se izgubi mnogo vremena? Da, moguće je! Budite slobodni i isprobajte nove mogućnosti na našoj internet trgovini.

null

NARUČITE U 3 KORAKA

  1. PRIJAVA/REGISTRACIJA
  2. PRAVLJENJE NARUDŽBE
  3. PREUZIMANJE NARUDŽBE
null

DETALJNO OPISANI KORACI

PRIJAVA/REGISTRACIJA

Prijava/registracija

Da biste bili u mogućnosti da koristite usluge Fortuna internet trgovine, ne morate biti registrovani kao na većini sajtova da biste napravili narudžbu. Mi uvijek gledamo da naše usluge prilagodimo našim korisnicima. U ovoj sekciji detaljno ćemo vam objasniti korake u oba slučaja bilo da se odlučite da otvorite nalog kod nas ili ipak ne.

Hoću da otvorim nalog. ( Moj profil – Registruj se )

Korisnički nalog otvarate na stranici izfortunenaruci.com klikom na polje ”Moj profil” u gornjem lijevom dijelu menija, zatim na označeno polje ”Registruj se” gdje možete izvršiti registraciju unošenjem vaše e-mail adrese.

Dakle, za registraciju dovoljno je da unesete vašu e-mail adresu u naznačeno polje. Kada unesete e-mail, lozinka koja je automatski generisana biće poslata na vaš e-mail zajedno sa linkom za povratak na sajt. Lozinku kao i ostale podatke moguće je promijeniti u sekciji “ detalji naloga “ .

Molimo vas da unesete vaše ispravne podatke na nalog koji koristite.

Ne želim da otvorim nalog. (gost)

Ako ne želite da otvarate nalog kod nas vi i dalje možete da koristite usluge naše internet trgovine. U slučaju da imate problem sa registracijom ili ne znate kako to da uradite, javite nam se i mi ćemo to uraditi za vas. Javite se na naš Live Chat svakim radnim danom od 07:00h do 16:00h i subotom od 07:00h do 14:00h.

PRAVLJENJE NARUDŽBE

Artikle je moguće pronaći odabirom kategorija, ili u polju označenom za pretraživanje u gornjem desnom dijelu ekrana.

Nakon što listanjem kategorija ili direktnom pretragom pronađete željeni artikl, kliknite jednom na taj artikl, ukoliko želite detaljan prikaz o proizvodu. Zatim, odaberite količinu proizvoda koju želite, tako što ćete direktno unijeti količinu u predviđeno polje ili mijenjati klikom na znak (manje) ili + (više). Nakon provjere i odabrane količine, kliknite na označeno dugme ” DODAJ NA LISTU ” i proizvod će biti dodat na listu. Proizvod je takođe moguće dodati bez prethodnog detaljnog pregleda klikom na dugme ” DODAJ NA LISTU ” koje se nalazi ispod proizvoda. Klikom na ” DODAJ NA LISTU ” dobićete obavještenje ispod da je proizvod uspješno dodat na listu.

Klikom na dugme u gornjem desnom uglu ” Vidi listu ” otvoriće vam se lista sa svim vašim izabranim artiklima. Direktno na listi takođe možete promijeniti količinu artikala ako želite.

Nakon što ste utvrdili da želite odabrane artikle naručiti, potrebno je da popunite formu za upit koja se nalazi sa desne strane liste. U formi je obavezno da unesete ime, prezime, e-mail, kontakt telefon, adresu, da odaberete market u kojem želite preuzeti vašu narudžbu, datum preuzimanja i vrijeme preuzimanja.

Klikom na polje ” POŠALJITE VAŠ UPIT ” dobijate obavještenje da je vaš upit uspješno poslat i da ćemo vam se mi obratiti ubrzo putem e-mail adrese.

Nakon završenog procesa naručivanja, dobićete na vašu e-mail adresu našu ponudu sa cijenama za navedene artikle.

U ponudi ćete dobiti sve artikle koje ste tražili sa pojedinačnim cijenama i sa ukupnim iznosom.

Ispod ponude nalaze se dve ponuđene opcije na koje je potrebno da kliknete.

Ponuđene opcije su ” Da, prihvatam. ” i ” Ne, ne prihvatam. ”.

Da, prihvatam – znači da su cijene odgovarajuće. Nakon klika na tu opciju otvoriće vam se stranica gdje je potrebno kliknuti na ” ZAVRŠI NARUDŽBU ” te će vam se prikazati obavještenje da je narudžba uspješno poslata. Nakon završenog procesa mi dobijamo obavještenje da prihvatate našu ponudu te da možemo pokrenuti proces pripremanja vaše narudžbe.

Ne, ne prihvatam – znači da vam ponuda ne odgovara ili niste zadovoljni uslugom, te se vaša narudžba briše iz našeg registra.

PREUZIMANJE NARUDŽBE

Nakon vašeg odabira opcije ” Da, prihvatam ”, mi spremamo narudžbu prema vašem odabranom datumu i vremenu, te vas narudžba čeka u odabranom marketu. Važno je da napomenemo da se vaša narudžba sprema na dan preuzimanja narudžbe kako bi proizvodi zadržali svježinu kao da ste vi obavili kupovinu.

Napomena: Kod vaganih artikala može se desiti da spremljena težina odstupa od prvobitno naručene (± kg/g). Imajte u vidu da nekada nije moguće spremiti tačnu količinu proizvoda na vaganje, ali ćemo se potruditi da količina bude što približnija naručenoj, a odstupanja minimalna.

Može se dogoditi da će iznos na vašem računu minimalno odstupati od onog koji vam je dostavljen na našoj ponudi.

Konačni račun se može razlikovati u sljedećem:

Orijentacione cijene za vagane artikle su cijene za proizvode poput voća i povrća, proizvoda u rinfuzi, sireva itd. koji se naplaćuju prema težini, a ne komadu. Npr. cijena dostavljena na ponudi za odabrano voće može biti za 700 g, a spremićemo vam odabrano voće koje može odstupati po težini (± kg/g), kao što smo napomenuli nekada nije moguće spremiti tačnu količinu proizvoda na vaganje. Odstupanja u težini su minimalna, što znači da možete dobiti nekoliko grama više ili manje, a cijena će biti obračunata po tačnoj težini koja vam je spremljena na dan preuzimanja narudžbe.

NAŠI BRENDOVI