NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Kako se registrovati na sajt?

Da biste se registrovali na našu internet trgovinu, morate imati najmanje 18 godina. Registracija se odnosi na kreiranje vašeg korisničnog naloga na sekciji sajta registruj se, gdje možete izvršiti registraciju putem registracijske forme. Kliknite na stranicu ” Moj profil ” i u sekciji ” Registruj se ” unesite vaš email. Kada unesete email, lozinka koja je automatski generisana biće poslata na vaš email. Lozinku kao i ostale podatke moguće je promijeniti u sekciji ” detalji računa ” .

Problem sa prijavom, ne mogu da se prijavim.

Potrebno je da pogledate koja greška se ispisuje na ekranu, da li su ispravno unesene email adresa i šifra. Email adresa mora se unijeti u potpunosti. Provjerite unosite li ispravnu email adresu i šifru. Pažnju obratite na velika i mala slova. Provjerite Caps Lock.

Ukoliko se još uvijek ne možete prijaviti, javite nam se na naš live chat radnim danom od 07:00h do 16:00h, subotom od 07:00h do 14:00h. Ili nam pošaljite email na: info@izfortunenaruci.com.

Kako da pronađem željeni artikl?

Artikle je moguće pronaći odabirom kategorija, ili u polju označenom za pretraživanje u gornjem desnom dijelu ekrana.

Mogu li napraviti narudžbu bez registracije?

Da. Ne morate biti registrovani kao na većini sajtova da biste napravili narudžbu. Mi uvijek gledamo da naše usluge prilagodimo našim korisnicima.

Kada odaberete proizvode koje želite, potrebno je da popunite formu koja od vas traži da unesete ime, prezime, email, telefon, adresu, da odaberete u kojem marketu želite izvršiti preuzimanje narudžbe, te takođe datum i vrijeme preuzimanja.

U slučaju da se registrujete na sajt, informacije sa ponude moguće je vidjeti na stranici Moj profil u sekciji NARUDŽBE, kao i na vašoj email adresi.

U slučaju da naručujete bez da se registrujete na sajt, informacije sa ponude moguće je vidjeti samo na vašoj email adresi.

Kako se mogu odjaviti sa sajta izfortunenaruci.com?

Kliknite na polje Odjavi se u gornjem lijevom dijelu ekrana. Zatim kliknite na dugme koje se pojavljuje sa desne strane da biste potvrdili da želite da se odjavite, ili u donjem lijevom dijelu kliknite na polje ” odjavi se ” koje je označeno narandžastom bojom.

U kojem marketu mogu preuzeti narudžbu?

Preuzimanje narudžbe je moguće u svim našim marketima. Potrebno je da kada šaljete upit označite u kojem Fortuna marketu želite preuzeti svoju narudžbu.

Mogu li platiti gotovinom?

Da, možete platiti gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe. Plaćanje se vrši isključivo u domaćoj valuti.

Da li je moguće plaćanje platnim karticama??

Da, prilikom preuzimanja narudžbe, plaćanje se može izvršiti platnim karticama.

Kako pronaći proizvod koji želim?

U gornjem desnom uglu nalazi se istaknuto polje u kojem piše “ Pronađite artikl “. U označeno polje unesite naziv proizvoda koji želite pronaći. ( sok, čaj, čokolada… ) Takođe možete u glavnom meniju kliknuti na SVE KATEGORIJE i pretraživati po kategorijama.

Kako pakujete moju narudžbu?

Proizvode pakujemo onako kako biste ih i vi pakovali u marketu. Naši zaposleni obučeni su da proizvode pakuju s najvećom brigom i da svi proizvodi koje budete preuzimali u potpunosti budu neoštećeni.

Live Chat podrška

Budite slobodni i javite nam se putem Live Chat-a, naši operateri će vam vrlo ljubazno odgovoriti na svako vaše pitanje. Live chat podrška je online radnim danima od 07:00h do 16:00h. Subotom od 07:00h do 14:00h. Ako operater nije online, i dalje ste u mogućnosti postaviti pitanje, a operater će vam odgovoriti na isto što je prije moguće.

Zašto mi je Live Chat na stranom jeziku?

Naša Live Chat platforma prepoznaje jezik vašeg pregledača. Ako je vaš pregledač (Google Chrome ili Mozilla Firefox) na Engleskom jeziku, ili bilo kojem drugom jeziku, platforma za live podršku biće na  tom jeziku.

Jezik vašeg pregledača možete promjeniti na sledeći način:

– Google Chrome

  1. Podešavanja
  2. Sekcija privatnost i bezbjednost
  3. Napredne opcije
  4. Jezici
  5. Nakon odabira jezika koji želite, zatvorite pregledač i pokrenite ga ponovo

– Mozilla Firefox

  1. Podešavanje
  2. Sekcija opšte postavke
  3. Sekcija jezik i izgled
  4. Nakon odabira jezika koji želite, zatvorite pregledač i pokrenite ga ponovo

NISTE PRONAŠLI ODGOVOR?

Ako još uvijek niste pronašli odgovor na pitanje koje se pitate, budite slobodni i pišite nam direktno na naš e-mail. Naš ljubazni tim će Vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku.

Pošalji